Tuesday, April 3, 2012

jong jong inai....


1. no..there is nothing wrong with the post title. that is my true feeling right now. reading articles for Dr HMO makes my eyes sore...and my head even worst. kenapa la agaknya bila baca artikel-artikel ilmiah ni mesti ngantok?

2. Mr Hubby finally transfered back here in KK...sadly, he needs to travel 90km daily from his ILs house to his office in KB...bertahan lah ya.. our things haven't arrive yet from Kuching. We are expecting it to arrive this weekend, hopefully lah.

3. Nazwan? lama tak dengar pasal dia kan? well, he is doing fine (minus the ADD and autistic issues). I eventually learn how to understand him. Dulu, susah sangat nak bagi arahan. simple pun dia tak boleh buat..but niw, he improved a lot. he can understand few simples instruction like mandi, makan, mari, jangan, jalan etc..yang basic-basic la...at least bila my SIL yang tolong jaga dia nanti, dia tak lah bengong sangat kan...

4. by the end of this month, hopefully we can moved out from my parents house. selesa sikit... tidaklah menyusahkan diorang..

5. Assignment? Ada..banyak sudah...magik nya...? satu pun belum siap.

6. tiba-tiba saya jadi 'pengarah' projek..biar betul...? HAHAHAHA...nasib baik ada ng, ain n mawar back up...saya ni mana la 'reti'.. mengarah orang pandai lah.. kemarin kena sound dek pembantu dekan sebab tak bubuh 'penanda' dekat mana dekan kena sign...wonder...if she is the assistant, why la she didn't 'tanda' by herself? “ni nak jumpa siapa ni?” sah-sah la mau jumpa dekan makcik.....bong** juga dia ni. “student ke apa ni?” mentang-mentang saya pelajar ‘matang’...weih. saya lagi tua lah dari dia...

7. sepatutnya today ambil balik surat tu dari makcik pembantu dekan, tapi rasanya belum kena sign...so nanti Thursday jak la pegi tengok balik.

8. teringin  nak makan rojak urat...hahahha

Oklah..sekian untuk update kali ini. Jumpa lagi 7,8 bulan dari sekarang? hehe